BHV Cursus Maasdijk

 Met de e-learning examens van Novanorm bent u niet alleen voorzien van een BHV Cursus Maasdijk examen maar heeft u altijd en overal toegang tot uw certificeringen. Alle opleidingen van Novanorm zijn volledig online en erkend. Artikel 3 lid 1 van de Arbowet omschrijft de verplichting tot bedrijfshulpverlening (BHV). Elke werkgever is daarom verplicht om doeltreffende maatregelen te treffen op het gebied van eerste hulp bij ongevallen, brandbestrijding en evacuatie van werknemers of aanwezige personen.

Hoe gaat een online BHV Cursus Maasdijk in zijn werk?

Met onze BHV Cursus Maasdijk meld u zich aan via de aanmeldknop. Hier kunt u zich laten registreren. Ook kunt u de handleiding bekijken via de handleiding knop om meer informatie in te winnen over onze cursussen. Nadat de aanmelding compleet is ontvangt u de lesstof om u zo goed mogelijk voor te bereiden op het online examen. Na succesvolle afronding van het examen ontvangt u uw erkend BHV certificaat. U ontvangt één gratis herexamen bij iedere e-learning cursus. Zo heeft u ook in de regio Maasdijk altijd uw BHV certificaten op orde!

Ontvang vandaag nog een online BHV Maasdijk examen!

Met de e-learning examens van Novanorm heeft u de mogelijk om online uw BHV certificaat te halen en heeft u vanaf €95,- al een BHV examen. Een BHV herhaling kunt u al vanaf €87,- bestellen. De BHV certificaten hebben een geldigheid van 1 jaar en u wordt eraan herinnerd voordat deze verlopen. BHV Maasdijk zorgt ervoor dat u overal en altijd gecertificeerd bent volgens de Arbo-normen. Novanorm heeft al vele klanten voorzien van een erkend BHV in Maasdijk. Naast Maasdijk zelf bedienen we ook veel klanten in de regio van Maasdijk.

Bestel direct een online cursus via de aanmeldknop of neem contact op met onze medewerkers!

bhv cursus

Anderen bekeken ook:

BHV Moerkapelle | BHV Lisse | BHV Maassluis

Call Now Button