BHV Cursus Hoogeloon

 Met de e-learning examens van Novanorm bent u niet alleen voorzien van een BHV Cursus Hoogeloon examen maar heeft u altijd en overal toegang tot uw certificeringen. Alle opleidingen van Novanorm zijn volledig online en erkend. Artikel 3 lid 1 van de Arbowet omschrijft de verplichting tot bedrijfshulpverlening (BHV). Elke werkgever is daarom verplicht om doeltreffende maatregelen te treffen op het gebied van eerste hulp bij ongevallen, brandbestrijding en evacuatie van werknemers of aanwezige personen.

Hoe gaat een BHV Cursus Hoogeloon in zijn werk?

Met onze online BHV Cursus Hoogeloon meld u zich aan via de aanmeldknop. Hier kunt u zich laten registreren. Ook kunt u de handleiding bekijken via de handleiding knop om meer informatie in te winnen over onze cursussen. Nadat de aanmelding compleet is ontvangt u de lesstof om u zo goed mogelijk voor te bereiden op het online examen. Na succesvolle afronding van het examen ontvangt u uw erkend BHV certificaat. U ontvangt één gratis herexamen bij iedere e-learning cursus. Zo heeft u ook in de regio Hoogeloon altijd uw BHV certificaten op orde!

Ontvang vandaag nog een online BHV Cursus Hoogeloon !

Met de e-learning examens van Novanorm heeft u de mogelijk om online uw BHV certificaat te halen en heeft u vanaf €95,- al een BHV examen. Een BHV herhaling kunt u al vanaf €87,- bestellen. De BHV certificaten hebben een geldigheid van 1 jaar en u wordt eraan herinnerd voordat deze verlopen. BHV Hoogeloon zorgt ervoor dat u overal en altijd gecertificeerd bent volgens de Arbo-normen. Novanorm is gevestigd in Noord-Brababant, nabij Hoogeloon.

Bestel direct een online cursus via de aanmeldknop of neem contact op met onze medewerkers!

bhv cursus

Anderen bekeken ook:

BHV Vessem | BHV Rucphen | BHV Steensel

Call Now Button