• Alle opleidingen zonder praktijk
  • Snel en efficiënt een erkend certificaat
  • Dag en nacht een opleiding volgen

BHV Stellendam

 Met de e-learning examens van Novanorm bent u niet alleen voorzien van een BHV Stellendam examen maar heeft u altijd en overal toegang tot uw certificeringen. Alle opleidingen van Novanorm zijn volledig online en erkend. Artikel 3 lid 1 van de Arbowet omschrijft de verplichting tot bedrijfshulpverlening (BHV). Elke werkgever is daarom verplicht om doeltreffende maatregelen te treffen op het gebied van eerste hulp bij ongevallen, brandbestrijding en evacuatie van werknemers of aanwezige personen.

Hoe gaat een BHV Stellendam in zijn werk?

 

Met onze BHV Stellendam e-learning cursus meld u zich aan via de aanmeldknop. Hier kunt u zich laten registreren. Ook kunt u de handleiding bekijken via de handleiding knop om meer informatie in te winnen over onze cursussen. Nadat de aanmelding compleet is ontvangt u de lesstof om u zo goed mogelijk voor te bereiden op het online examen. Na succesvolle afronding van het examen ontvangt u uw erkend BHV certificaat. U ontvangt één gratis herexamen bij iedere e-learning cursus. Zo heeft u ook in de regio Stellendam altijd uw BHV certificaten op orde!

Ontvang vandaag nog een BHV Stellendam e-learning examen!

 

Met de e-learning examens van Novanorm heeft u de mogelijk om online uw BHV certificaat te halen en heeft u vanaf €95,- al een BHV examen. Een BHV herhaling kunt u al vanaf €87,- bestellen. De BHV certificaten hebben een geldigheid van 1 jaar en u wordt eraan herinnerd voordat deze verlopen. BHV Stellendam zorgt ervoor dat u overal en altijd gecertificeerd bent volgens de Arbo-normen. Novanorm heeft al vele klanten voorzien van een erkend BHV in Stellendam. Naast Stellendam zelf bedienen we ook veel klanten in de regio van Stellendam.

 

Bestel direct een BHV Stellendam online cursus via de aanmeldknop of neem contact op met onze medewerkers!

Hoe gaat een BHV Reusel in zijn werk?

Met onze BHV Reusel e-learning cursus meld u zich aan via de aanmeldknop. Hier kunt u zich laten registreren. Ook kunt u de handleiding bekijken via de handleiding knop om meer informatie in te winnen over onze cursussen. Nadat de aanmelding compleet is ontvangt u de lesstof om u zo goed mogelijk voor te bereiden op het online examen. Na succesvolle afronding van het examen ontvangt u uw erkend BHV certificaat. U ontvangt één gratis herexamen bij iedere e-learning cursus. Zo heeft u ook in de regio Reusel altijd uw BHV certificaten op orde!

Ontvang vandaag nog een BHV Reusel e-learning examen!

Met de e-learning examens van Novanorm heeft u de mogelijk om online uw BHV certificaat te halen en heeft u vanaf €95,- al een BHV examen. Een BHV herhaling kunt u al vanaf €87,- bestellen. De BHV certificaten hebben een geldigheid van 1 jaar en u wordt eraan herinnerd voordat deze verlopen. BHV Reusel zorgt ervoor dat u overal en altijd gecertificeerd bent volgens de Arbo-normen. Novanorm is gevestigd in Hapert, nabij Reusel. Naast Reusel zelf bedienen we ook veel klanten in de regio van Reusel.

Bestel direct een BHV Reusel online cursus via de aanmeldknop of neem contact op met onze medewerkers!

bhv cursus

Anderen bekeken ook:

BHV Lisse | BHV Maassluis | BHV Maasdijk

Call Now Button