fbpx
0497-535836 info@novanorm.nl

BHV zonder praktijk

Bhv zonder praktijk behalen binnen één uur? Waarschijnlijk bent u al bekend met bedrijfshulpverlening en de daarbij behorende certificaten. De kans is groot dat u ooit een cursus heeft bijgewoond of ervaring heeft opgedaan op de werkvloer. Wilt u ook aantoonbaar op de hoogte zijn volgens de ARBO-wetgeving? Novanorm.nl is uniek in de zin van het online laten behalen van een officieel BHV diploma.
Met een BHV zonder praktijk bent u gemakkelijker en goedkoper gecertificeerd. U kunt hiermee aantonen dat u officieel BHV gecertificeerd bent.

De voordelen van BHV zonder praktijk

Het volgen van een theoretisch examen zorgt ervoor dat u officieel gecertificeerd bent en de theorie beheerst. Doordat u niet jaarlijks op praktijkcursus hoeft heeft u zowel sneller als goedkoper uw erkend BHV diploma. Ook blijft er meer mankracht over om dagelijkste taken te verrichten doordat personeel met een BHV online sneller gecertificeerd is. De BHV zonder praktijk wordt volgens de wetgeving niet anders behandeld als de reguliere BHV met praktijkdag die u vaak voorbij ziet komen. Indien u een BHV online afneemt, krijgt u de theorie toegestuurd en inloggegevens. Met deze gegevens kunt u inloggen op onze portal. U krijgt een uur de tijd om 20 meerkeuze vragen te beantwoorden. Deze meerkeuzevragen zijn inclusief afbeeldingen. Mocht u het examen niet behalen, dan krijgt u één gratis herkansing. U kunt binnen één uur in het bezit zijn van een officieel BHV certificaat.

Hoe gaat een BHV zonder praktijk in zijn werk?

Met Novanorm schoolt u uzelf of uw personeel in een mum van tijd. Zoals hierboven vermeld is een BHV zonder praktijk snel geregeld. Een BHV zonder praktijk heeft u al voor €95,-. Een erkend herhalingcertificaat is beschikbaar vanaf €87,-. Novanorm is bereidt met u mee te denken en kan de lesstof ook aanpassen naar het Pools. Neem contact op via telefoon, mail of chat en informeer naar de mogelijkheden. We zijn nagenoeg altijd bereikbaar!

Anderen bekeken ook:

Heftruckcertificaat verlengen | BHV Online | BHV Cursus Tilburg

Call Now Button